Коледни фотосесии 2024!

Тази година отново в периода от началото на ноември до средата на януари имам удоволствието да ви предложа тематични фотосесии за коледните празници. Снимки на декорите ще можете да видите по-късно този месец. Тази година декорите ще са 3, изцяло 3D. Изберете от два пакета коледни сесии, като единствената разлика е в броя кадри. Продължителността на всяка сесия е около 45 мин. до максимум 1 час. До 10 дни ще получите галерия с всички обработени кадри. Избирате кадрите за даунлоуд според пакета и имате директна възможност за закупуване на допълнителни кадри или цялата сесия. След всяка фотосесия студиото се дезинфектира, а ако желаете да се снимате с обувки моля носете чифт чисти такива. Допускат се домашни любимци с добро възпитание. Има възможност и за преобличане, така че може да носите и повече от един аутфит. Разбира се, съществуват и вариантите фотосесията да се проведе във вашия дом или навън при наличие на сняг (пакетите и цените са същите). Формата за резервации е отворена (пряк път на края на тази страница). Аз ще имам грижата да се чувствате уютно и фотосесията да бъде едно приятно изживяване. 

Очаквам ви!

Предложения Коледа 2024

Коледна Фотосесия 15

- Включени 15 дигитални кадъра
- Включена художествена обработка
- Включени 15 принта 10х15 см и тяхната доставка по куриер
- Онлайн галерия с валидност 1 година
- Доставка в рамките на 10 работни дни
- Допълнителни кадри на цена от 9 лв. за брой

190 лв

Коледна фотосесия 25

- Включени 25 дигитални кадъра
-Включена художествена обработка
- Включени 25 принта 10х15 см и тяхната доставка по куриер
- Онлайн галерия с валидност 1 година
- Доставка в рамките на 10 работни дни
- Допълнителни кадри на цена от 9 лв. за брой

255 лв

Добавка "Коледен Експрес"

Получете вашите Коледни кадри с експресна поръчка до 3 дни след направена селекция. Добавилите тази опция при резервация ще получат галерия за селектиране до 24 часа след фотосесията. Така Вашите празнични спомени ще са при Вас до 4 дни след фотосесията!

80 ЛВ

Маратон Коледна Магия '24

Мини Коледни сесии

в Студиото на Vassileo


- Времетраене: до 30 минути

- Декори: 3

- Включени кадри: 10 (избрани от вас)

- Онлайн Галерия за 3 месеца

- Цена на допълнителен кадър: 10 лв.

- Доставка на кадрите: до 15 декември


Важно!: Към сесията получавате и 25% отстъпка с код 2024MINNIES от магазина на принтове, фотокниги и всякакви допълнителни дигитални кадри (важи и ако закупите цялата сесия)



Цена

95 лв.


Вижте Коледните декори 2023

Добавете към Вашата фотосесия!


Тази година към коледните сесии предлагам отново календари и албум "Коледни спомени". Ако заявите тези продукти при резервация или при процеса на избор на кадри ще ги получите с безплатната доставка заедно с принтовете, които са включени с всеки пакет.

Коледни спомени


През 2024 отново можете да получите 5 допълнителни кадъра към всяка сесия, отпечатани на хартия формат 13х18 см в красива папка. Цената на комплекта е 30 лв. Подарете или запазете! Ако желаете да закупите 5-те кадъра и в дигитален формат, можете да направите това на преференциална цена от 6 лв. за кадър (вместо 9 лв.) Можете да добавите пакет "Коледни спомени" при резервиране, или да закупите по-късно.

Календар за Коледа


С любим кадър или кадри от Вашата Коледна сесия и тази година можете да поръчате календар за 2025 година със снимка формат А4 и удобна халка за закачване. Ако заявите календар още при резервация, го получавате на цена от 12 лв. (вместо 15 лв).