Фотосесия
Фотосесиите се реализират само в рамките на град София в дома на клиента или на локация по желание на клиента. Когато сесията е в затворено помещение минималното изискване за свободно пространство е 3м на 5м чиста площ. Транспортните разходи са за моя сметка.
Семейна или лична фотосесия в рамките на 1,5 часа: Клиентът получава 20 подбрани и обработени снимки в рамките на 5 календарни дни – 100 лв.
Семейна или лична фотосесия в рамките на 2 до 2,5 часа: Клиентът получава 30 подбрани и обработени снимки в рамките на 5 календарни дни – 150 лв.
Бизнес портрет
Мини фотосесия в рамките на 1 час на локация на клиента. Заснемане на представителен бизнес портрет за LinkedIn, CV или фирмен сайт. Клиентът получава 3 обработени кадъра в рамките на 2 работни дни. Цена на пакета: 50 лева. 

Тържества и събития 
Рожден ден, кръщене, бал и други: 2 часа заснемане на събитие – 100 лв. Всеки следващ час се заплаща по 40 лв. Доставка на снимките в рамките на 5 календарни дни.
Не се предлага заснемане на сватби.

Общи условия
Снимковият материал се предоставя на клиента по електронен път.
Клиентът може да закупи необработени копия на оригиналните файлове във формат DNG на цена 15 лв. за файл.
Възможно е комбиниране на локации в рамките на един или няколко дни. Свържете се с мен, за да обсъдим индивидуална оферта.
Клиентът получава само обработени снимки, освен в случай че закупи и DNG файлове. Само DNG файлове не се предлагат. Те могат да се закупят само в комбинация с обработените снимки.
Подписва се договор за фотографски услуги. Можете да се запознаете с договора и да го изтеглите ТУК

Подарете ваучер за фотографска услуга на любим човек!